A MIRIAM

CARTAS ROMÀNTICAS
                  
 
 

A MIRIAM!

 

       PRESONER DE TU EM TROBO……..NENA DE LA DOLÇA MIRADA.! QUE POC T’HO POTS IMÀGINAR TOT EL QUE M’ESTÁ PASSANT!. NO PUC APROPARME A TU PERQUE M’HO IMPEDEIX TOT.

TÚ, ETS BONICA, SIMPÀTICA, INQUIETA, PERÒ SOBRETOT HUMIL. AIXÓ SI, T’AGRADA COQUETEJAR AMB MI AMB TOTA LA TEVA INOCÈNCIA QUE NOMÉS ES POT TENIR ALS QUINZE ANYS, JUSTAMENT ELS ACABES DE CUMPLIR. PERÒ TÚ, NO ET DONES COMPTE QUE A POC A POC ES VA ENCENENT EL FOC DEL AMOR QUE NEIX DINS MEU, I QUE NINGÚ QUE NO SIGUIS TU EL PODRÁ APAGAR MAI.

     QUANT ELS TEUS PARES EM VÀREN OFERIR LA OPORNUTITAT DE ACOLLIR-ME A LA TEVA CASA PER FER DE JARDINER, TÚ, ERETS MOLT PETITA. RECORDO QUE EN LES HORES LLIURES QUE JO TENIA, SEMPRE EM BUSCÀVES PER DEMANAR-ME QUE T’EXPLIQUÉS ALGÚN QUE ALTRE COMPTE, O QUE SENCILLAMENT PASSATJÈSIM JUNTS. JO, T’AGAFABA LA TEVA PETITA MANETA, I TÚ, JA ET SENTIES FELIÇ I A LA VEGADA PROTEGIDA.

     JA DE MES GRAN, BUSCAVES QUALSEVOL EXCUSA PER TROVAR-ME I D’AQUESTA MANERA POGUER EXPLICAR-ME QUALSEVOL COSA QUE ET PASSAVA. COSES PRÓPIES DE L’EDAD, PERÒ QUE SEGONS TU EM DEIES QUE ERA EL TEU AMIC I CONFIDENT, I TENIES RAÒ. SABIES MOLT BÉ QUE TOT QUEDAVA ENTRE TU I JO.

     PERÒ, SERÁ QUE DE TANT GUARDAR ELS TEUS PETITS SECRETS, O BE, LA TEVA CONSTANT PRECÈNCIA, QUE JA NO PUC RETENIR MÉS EL QUE SENT EL MEU COR. HE DE RENUNCIAR AL TRBALL QUE UN DIA M’OFERÍEN ELS TEUS PARES. UNA COSA MOLT DIFÍCIL PER MI, JA QUE TOTS VOSALTRES HEU SIGUT UNA FÀMILIA DE LA QUAL NO N’HAVIA GAUDIT FINS ALESHORES.. NO PUC CONTINUAR TANT PROP YEU MÍRIAM…..T’ESTIMO I NO VULL COMETRE CAP DISBARAT SERÍA IMPERDONABLE. MARXARÉ LLUNY. QUANT ESTIGUIS LLEIGINT EL QUE T’ESCRIC NO HO ENTENDRÁS I SÉ QUE PLORARÁS PERQUE SÉ QUE TU TAMBÉ M’ESTIMES. CONFIO ENTENGUIS MÉS TARD AQUESTA DESCISIÓ QUE EM RESULTA DOLOROSA.

     ET FARÁS UNA DONA. CONEIXERÁS NOIS DE LA TEVA EDAT, I POTSER UN DIA ET CASARÁS I FORMARÁS UNA LLAR.

       MENTRESTANT, JO VIURÉ ENYORAN-TE, RECORDAN-TE I ESTIMAN-TE, PERÒ SEMPRE PRESONER DE TÚ.

                   SI, ………….DE LA NENA DE LA DOLÇA MIRADA.

 

                                                 Claudi.                                         Mª Isabel Civit.

                                                                          

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s