UNA NOVA ETAPA

PENSAMIENTOS
 
 
 
 
UNA NOVA ETAPA
 
 
 
 
         QUE DIFÍCIL RESULTA VIURE!. A MIDA QUE ET FAS GRAN, UNA COSA TANT NATURAL COM LA VIDA, SE’T FA COMPLICADISSIM. I NO HAURÍA DE SER PAS AIXÍ, JA QUE LA MATEIXA EXPERIÈNCIA TRANSMESA DELS FETS EN ELS QUALS VAS ADQUIRIN, ENS HAURÍA D’APORTAR UN BENESTAR, I UNA HARMONÍA, CAPAÇ DE FER-NOS SENTIR FELIÇOS.
        NO SÉ, SI EN TEMPS ENRERA ELS NOSTRES DIES EREN MILLORS O PITJORS, EL QUE SI ES MOLT CERT QUE EN ELS AVANTARS QUE EXISTÉIXEN EN EL SEGLE XXI, SEMBLA QUE TOTS PLEGATS ENS DONARÍEM COMPTE DE QUE HEM D’ESTAR AGRAÏTS PER ELS PROGRESOS QUE S’ESTAN PRODUINT EN UN CONJUNT DE LES COSES.
        POTSER LES PRESES, POTSER EL NEGUIT DE FER MÉS DINERS PER TENIR MÉS COMODITATS, POTSER,…….NO HO SÉ, PERÒ, NO SÓM FELIÇOS.
        QUINA ES LA RAÓ, QUE ENS PODRÍEM PREGUNTAR?. SI VOLGUESSIM, DE BEN SEGUR QUE HI TROVARIEM UNA RESPOSTA, PERÒ AQUESTA JA LA SABEM I NO VOLEM ADMETRE. ENS AGRADA TANT LA COMODITAT QUE GIRÁ LA VISTA ENRERA, ES COM UN " TABÚ", I NO ENS CONVÉ.
        PER TANT DONS, NO SEREM MAI FELIÇOS, SÓM, EN UNA PARAULA MASSA ORGULLOSOS, I PER VIURE BE, HOM S’HA DE DESPULLAR DE TANTES COSES BANALS QUE ENS FAN EMPASSAR, QUE EN RESUM,…..ÉS QUASI IMPOSSIBLE.
        EL DIA EN QUE SEREM CAPAÇOS D’ENTENDRE UN XIC EL QUE ENS OFERIX LA NATURA, AQUEST, TANT SOLS AQUEST DIA, SERAN SUFICIENTS, NOMÉS VEURE EL SOL, I EL DEMÉS VINDRÉ RODOLANT PER SI MATEIX.
       ENTENC QUE LLAVORS, SERIA UNA NOVA ETAPA.
 
 
                                                         Mª Isabel Civit.
 
 
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s