LES JOGUINES DELS NENS

CURIOSIDADES
 

LES JOGUINES DELS NENS…..

  

     HAN PASAT TOTES LES FESTES NADALENQUES I A LES CASES, ARA HI HÁ MENYS ESPAI. ÉS OBSESIU LA QUANTITAT DE JOGUINES I REGALS PEL’S MÉS GRANS. QUE EN FAREM DE TOT?. L’ARMARI DEL BANY TAMBÉ ESTÁ COLAPSAT D’AMPOLLES DE PERFÚM, DE ESTOX DE MAQUILLATJE FEMENÍ I TAMBÉ PEL SENYOR DE LA CASA.

    NO DEIXEM A BANDA L’ARMARI DE L’HABITACIÓ CONJUGAL…..CORBATES, GUANS, FOULARS, CONJUNTS DE LLENCERÍA…..I UNA LLARGA LLISTA D’ALTRES PECES PER PORTAR, O NO, JA QUE MOLTS D’AQUESTS REGALS, NO HAN ESTAT ESCOLLITS PER LA PERSONA QUE ELS HA DE FER SERVIR.

    I, PER LA QUITXALLA?. UF!…..ESGARRIFÓS. I EL QUE MÉS GREU SAP, ES QUE NI EN FÁN CÁS. SI QUE HI HAN JOGUINES QUE ELLS HAN DEMANAT, PERÒ, TOT I AMB AIXÓ, NOMÉS SÓN QUATRE DIES QUE HI JUGUEN, JA QUE PER UNA PART, NO TENEN TEMPS, I PER L’ALTRE, AVIAT SE’N CANSEN.

    RECORDO, QUANT JO ERA PETITA, QUE AMB UNA NINA, UN PUZLE, O UNS LLAPIS DE COLORS I UN BLOC PER PINTAR, JA EN TENIA PER TOT L’ANY. AH! EM DEIXÀBA EL TIPIC " YO- YO". EL MEU GERMÁ, EL MATEIX QUE JO. AMB UNA BALDUFA, UN CABALL DE CARTRÓ, UN " FORTÍ"AMB INDIS(NATURALMENT), I UNA PILOTA, ES SENTÍA D’ALLÓ MES FELIÇ. I, DE TANT DE JUGAR-HI ES FEIEN MALVÉ I LLESTOS. SABÍEM QUE L’ANY QUE VINDRÍA EN TORNARIEM A TENIR-NE DE NOUS, I MENTRES AIXÍ EN LES NOSTRES CASES, SEMPRE HI HABÍA ESPAI.

    I, COM DISFRUTÀVEM…..QUAN PENSO AMB AQUELLA ILUSIÓ QUE SENTÍA, SE’M EIXAMPLA EL COR.

                                                                                       Mª Isabel Civit.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s